Müzik Listesi Vol2#

13:01

Anladım ki bu listeyi daha sık yapmalıyım.Çünkü araya 2 hafta girse bile bu listeye 10 şarkıdan bile fazla koyabilirim ve o son yazdığım listenin üzerinden aylar geçmiş.Neyse neyse,şimdilik az koyup daha sonradan daha çok liste yapmaya dikkat ederim.


Sia-The Greatest ft. Kendrick Lamar
Sia'nın tüm şarkılarını yakından takip eden biri olarak tabi ki de çıkar çıkmaz bunu da dinledim ve her zamanki gibi çok güzel.Aynı zamanda bu şarkının klibi bize bir şeyler de anlatıyor.Klipte 49 dansçı var ve her bir dansçı Orlando'daki saldırıda ölen kişileri temsil ediyor.Ayrıca zaten Maddie'nin yüzünde gözyaşı olarak simgelenen gökkuşağı da bunun bir sembolü.Sia'nın şarkılarını bu yüzden seviyorum.Bazı sanatçılar gibi güzelliğini,fiziğini ya da sex konusunu ortaya koyarak müzik yapmıyor da daha çok müzik aracılığı ile insanlara bir şey anlatmaya çalışıyor.Böyle kişiler de malesef çok az.
Son olarak bu klipte Kendrick Lamar'ın söylediği kısım yok ama lyrics videosunu falan açtığınızda orada dinleyebilirsiniz.Onun söylediği kısımlar da güzel.


The Weeknd-Starboy ft. Daft Punk
En yeni şarkılardan biri.The Weeknd'i ilk Earned It ile duymuştum ve daha sonrasında bırakamadım.Bu şarkıyı görünce de The Weeknd dışında Daft Punk'ı görmem aşırı mutlu etti.Daft Punk diyince de aklıma direk Instant Crush geliyor.(ne kadar çok de dedim.)Normalde şarkıyı defalarca kez dinlersin ama ben onun klibini deli gibi izlerdim.


Daft Punk - Instant Crush ft. Julian Casablancas



Red Hot Chili Peppers - Snow (Hey Oh)
Üff,evet ben bu şarkıyı yeni dinlemeye başladım.Sen git son çıkan şarkıları takip et,dinle ama bunu dinleme.Dream Tv Hayal Sahnesi programında denk geldim,iyi ki de denk gelmişim.Baya güzel,dinleyin.


Lana Del Rey - Video Games
Ben daha lise zamanlarındayken Lana Del Rey dinlemekten nefret ederdim.Onu dinleyince tüm yaşam enerjim sönüp gidiyordu.Bir an da bu ne biçim hayat moduna giriyordum.Şimdi de dinlerken ohh ne güzel hayat falan demiyorum ama en azından o zamanki kadar etki olmuyor.Böyle gece yatarken ya da kitap okurken arka fonda güzel oluyor.Baya şarkısını dinledim ama bunu çok sevdim.Bir tane daha var.



Lana Del Rey - Without You
O diğer sevdiğim şarkısı da bu.Zaten Amoeba'da söylediği çoğu şarkıya bayıldım.Çünkü canlı performansı normalinden çok daha güzel.

You Might Also Like

2 yorum

  1. Merhaba,

    Sia'nın şarkısı muhteşem... Lana Del Rey'i ise zaten yıllarıdr dinliyoruz severek, harika bir liste olmuş elinize sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba ^-^
      Önyargının kurbanı olup dinlememiştim Lana Del Rey'i.Neyse ki bir şekilde dinlemeye başladım.
      Çok teşekkür ederim.

      Sil