Korktuğum Başıma Geldi

12:38


Grup şeklinde arkadaşlığı sürdürmek zormuş.Liseden beri 3 kişilik arkadaş grubum var ki hala eskisi gibi takılıyoruz ama bu kişi sayısı 5-6 olunca oluyormuş.

Üniversiteye başladığımda şimdi yeniden mi arkadaşlık kurmaya çalışacağım diye kendi yedim durdum ama bir an da kendimi böyle kalabalık bir arkadaş grubunun içinde buldum.6 ay gayet iyi takılıyorduk,sınıfların karışmasına rağmen ama ne zaman gruptan birini arkadaş olarak görmeyip de sevgili olarak görmeye başlayınca durum sadece o iki kişiyi değil,tüm grubu etkiliyor.Gruptaki bir erkek arkadaşım ile kütüphane de oturuyorken başladı derdini anlatmaya.Meğersem gruptan birinden hoşlanıyormuş.Tabi o an ben şaşırdım ,herkes birbirini arkadaş olarak görüyor zannediyordum.Erkek arkadaşım hep ona karşı bir şeyler hissediyormuş ve bana bunları anlatmadan 2 hafta önce hislerini ona karşı itiraf etmiş ve beklediğim gibi kız arkadaşım, arkadaş olarak gördüğünü söyleyip ,olayı unutmayı teklif etmiş,karşı taraf da mecbur kabuk etmiş deee 2 hafta boyunca nasıl sakladınız bunu????Grup dağılmasın diye bir şey demedik falan dedi ve gerçekten keşke söylemeselermiş.Çünkü ne zaman ikisi bir araya gelse bir sessizlik oluyor,özellikle de şu aralar kızın flört ettiği biri olunca.Evet kız arkadaşım biriyle görüşüyor ve her ne erkek arkadaşımızdan gizlemeye çalışsak da bir şekilde görüyor. Bu yüzden artık hepimiz bir arada hiç oturmuyoruz.En fazla 4 kişi oluyoruz ve eminim hazırlık bittikten sonra da 6 kişi olarak bir şeyler yapmayız.

Grup şeklinde takılmak aşırı eğlenceli ama işte böyle seyler olduğunda düzelmesi de çok zor.Halbuki ne güzel eğleniyorduk.

You Might Also Like

14 yorum

  1. Ah friend gorseli <3

    Kalabalik arkadaslari tutmak zor cunku bazen ikili arkadasliklari elinde tutmak bile zor hermoniem :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Friends aşk ya ^-^
      Arkadaşlık işi zaten başlı başına zor bir şey be Mia *-*

      Sil
  2. Hayat de geç her şey akışında, arkadaşlıklar bile ben misal 50 kişiyle başladım arkadaş işine sonra 20 ye düştü okul bitti 3 falan kaldı :)

    YanıtlaSil
  3. Zamanla o grup dağılacak maalesef Hermione. Kendi tecrübelerimden biliyorum. 2-3 kişiyle yola devam ediyorsun en sonunda. Umarım bu senin başına gelmez

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dağıldı bile.Daha az önce duyduklarıma inanamadım.Kucukcuk çocuk gibiler,resmen arkalarını topluyorum.Bu kadar kalabalık olmuyor.3-4 kişilik ideal.

      Sil
  4. O iş için en makul sayı 4. Bak bize Emre, Batu, Defne ve ben + ve - hep oldu ama bizim dörtlü hiç bozulmadı. O hoslanma durumu da hep oluyor ne yazıkki bizimkilerin ilişki güzel gidiyor mesela ama bende hep bir korku var suan ayrılacaklar ve bizi etkileyecek diye. Zor bu durumlar cidden ya :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 4 hiç denemedim ama 3 gayet iyi gidiyor.
      Böyle arkadaşlığın başında herkes söz versin istiyorum birbiri karşı bir şey hissetmeyeceğine dair.Yarın öbür gün arkadaş olarak gördüğüm biri gelir de bir şey der diye ayrı korkuyorum.
      Sizinkilere bir şey olmaz inşallah,yazık olur o güzelim grubu.

      Sil
  5. Evet işte grup olunca bu tip sıkıntılar insanın canını sıkabiliyor :(

    YanıtlaSil
  6. Friends resmi!!!!!! Malesef arkadaş gruplarında bu tarz şeyler oluyor olamsıda normal aslında ama en mantıklısı başlangıçta söylemek sonradan çok zor oluyor arkadaş grubu dağılıyor vs. :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Friends ^-^ dedim en iyi resim bu olur.
      Başlangıçta söyleseydi yine birileri grupta olmazdı ama en azından bir grup olurdu.Neyse artık,yapacak bir şey yok.

      Sil
  7. Hazırlıkta çook yakın 2 arkadaşım-biri kız,biri erkek-vardı. Yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi, uyanır uyanmaz birbirimizi arardık vs. Çocuk başından beri hoşlanıyordu kızdan, kız istemiyordu ama arkadaş gibi takılıyolardı öyle. Bi gün böyle oturuyoruz, bana 1 haftadır sevgili olduklarını söylediler. Neden sakladınız diyorum mantıklı bi cevap yok. O an kalkıp gittim masadan ve bi daha asla görüşmedim. :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eee işte sevgili olmuşlar,niye saklıyorlar ki???
      Sevgili olsalar ayrı dert,olmasalar ayrı dert.

      Sil